Rihanna paditet nga një grua e verbër dhe ja pse!

By

Një grua e verbër ka paditur Fenty Beauty të Rihannës për shkak se nuk ka mundur të hyjë në faqen e blerjeve online.

“Sajti i markës ka barriera dhe nuk është përshtatur për nevojat tona”, ka thënë Beatriz Gutie.

Ajo ka kërkuar në gjykatë që Fenty Beauty ta modifikojë faqen e internetit, menjëherë, në përputhje me statutet federale për njerëzit që janë të paaftë në shikim.

Ndryshe Rihanna është femra më e pasur këngëtare në botë pas suksesit me biznesin e saj.

Artikuj të ngjashëm