Revolt Klan me surpriza!

By

Punët intenzive për projekte të reja kanë nisur dhe në këtë linjë kanë hyrë edhe grupi Revolt Klan që tashmë kanë xhiruar klipin e tyre më të ri.

Por, ndryshe nga rëndom, çunat kësaj radhe nuk janë vetëm por në bashkëpunim me një këngëtare.

 Shtrohet pyetja, cila ëshë këngëtarja në bashkëpunim me Revolt Klan?!

 Nga burime të afërta me grupin ajo është një prej këngëtareve më të dashura të publikut vendas dhe të diasporës.

 Kënga do të jetë në shqip kësaj herë pasi jemi mësuar që t’i dëgjojmë djemtë kryesisht në gjuhë të huaj për arsye të bashkëpunimeve të tyre me labela të njohur botëror. /PRIVE.AL

Artikuj të ngjashëm