Reperi i famshëm thotë se pati takime të shpeshta me UFO

By

Në prill të këtij viti, Pentagoni zyrtarisht lansoi tre video, ku paraqiteshin disa objekte fluturuese të paidentifikuara që përndryshe i quajmë thjesht UFO, dhe nuk nënkupton domosdoshmërisht ‘alienë’, të paktën jo si ata që na kanë mësuar produksionet filmike.

Sidocoftë, reperi i famshëm Post Malone, së fundmi foli për eksperiencën e tij me UFO.

Të mërkurën (29 korrik), reperi u shfaq më podcast-in Joe Rogan Experience ku u ul për një bisedë gati katër-orëshe. Në atë kohë, gjërat u ‘zhvendosën’ pak nga kjo botë kur Post filloi duke folur për përvojat e tij të së kaluarës me UFO, pasi Joe Rogan solli ekzistencën e mundshme të jetës jashtëtokësore.

“Unë kam parë një. Unë ndoshta isha 16 vjeçar. Unë isha në Nju Jork dhe thjesht e shihja tek qëndronte në një vend, “tha Post. “Më lejoni ta paracaktoj këtë: Halla dhe xhaxhai im ishin shumë të rreptë dhe ne duhej të shkonim në shtrat në një afat shumë të rreptë, me siguri 10 p.m. Unë po shikoja nga dritarja me kushëririn tim dhe është vetëm një dritë që qëndronte në një vend, pastaj zhduket … Dua të them, nuk mund ta shpjegoj. ”

Post vazhdoi të përshkruaj një përvojë tjetër që ai kishte kohët e fundit. “Unë jetoja në Tarzana,” tha ai. “Kishte një ballkon aty. Dukej një lloj si, tingëllon qesharake, por si një fushë force klasike. Kurdoherë që mendoni për një fushë të forcës krijohen disa kube në një formë rrethore … dhe po mendoja “Si nuk e pa askush tjetër?” Por unë isha atje me katër persona të tjerë, dhe ata e panë gjithashtu atë”.

Biseda më pas u kthye në zbulimin e fundit të Pentagonit mbi UFO-të, fantazmat dhe teoritë konspirative të kontrollit të motit. /Prive.al

 

 

 

Artikuj të ngjashëm