Regjisori shqiptar për Adelina Ismailin: “Takimi me ty ishte sureal”

By

“Jam në hënë”, kështu përshkroi Erblin Nushi, regjisor, takimin e tij me Adelina Ismailin.

Ai kishte adhuruar këngëtaren për vite të tëra, dhe ishte një nga figurat që e frymëzoi atë gjatë gjithë jetës.

Në llogarinë e tij në Instagram, përveç punës së tij si regjisor, ai promovon edhe pranueshmërinë në shoqëri.

Hapur, ai ka deklaruar se është një person jo-binar – term ky që përfaqëson personat që nuk identifikohet me asnjë gjini.

“Jam në hënë. Gjithë këto vite ti më ke frymëzuar të jem i fortë dhe i vërtetë ndaj vetes. Takimi me ty ishte surreal dhe jam shume falënderues që më dedikove kohën tënde të çmuar për të folur për filmin tim të ri, dhe më dhe shumë këshilla. Do i mbaj përgjithmonë. Ti vazhdon të jesh një person që thyen rregullat, shtyn kufijtë në mënyrë që njerëzit të jetojnë të lumtur dhe të lirë. Shumë, shumë, shumë dashuri për ty”, shkruan Nushi në postimin e tij ku ka ndarë edhe një fotografi me Adelinën. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm