Receta e antibiotikut natyral nga Vesa Luma është kjo

By

Jetesa në Zelandë të Re i ka krijuar shprehi të reja këngëtares Vesa Luma, veçanërisht në pjesën e ushqimit dhe kulturës!

Një prej tyre është përdorimi i mjaltës shumë të njohur zelandeze, Manuka.

Mjalti Manuka prodhohet në Zelanden e Re nga nektari i pemes Manuka. Ky mjaltë është përdorur që në lashtësi për të trajtuar sëmundje. Mjalti është anti bakterial. Gjithashtu ky mjaltë stimulon prodhimin e qelizave speciale të cilat riparojnë indet e dëmtuara nga infeksionet. Akoma më tej, është anti – inflamator dhe pasi aplikohet ai në menyrë të shpejtë redukton dhimbjet dhe inflamacionin.

Vesa ka treguar recetën e saj me këtë mjaltë dhe qepëve të kuqe përmes një videoje në TikTok.

Këngëtarja ka treguar se ky është antibiotiku i saj natyral, megjithatë nuk duhet përdorur pa një konsultë paraprapke me doktorët.

Në vende të caktuara, mjalti Manuka gjendet edhe në Kosovë. /Prive.al

@lumavesa My personal experience fighting cough and bacterial infections using natural antibiotics like #manuka #manukahoney and #onion ♬ Taste It – Ikson

Artikuj të ngjashëm