Rebel se jo mahi: Fero arratisej nga shkolla dhe tradhtonte shokët e klasës

By

Nuk është aspak e çuditshme që reperi shqiptar Fero, kur ishte në shkollë bënte probleme.

Muzika e tij, stili, mënyra se si flet, janë elemente që tregojnë se ai, ishte një çun shumë rebel dhe se madje edhe kishte tradhtuar shoqet e shokët e klasës.

LAJMI VAZHDON: 

I ftuar në emisionin Nd’rrimi i Natës me nikoqirin Alaudin Hamiti, Fero ndonëse vetëm 20 vjeçar, ka folur për periudhën kur ishte në shkollë, duke treguar fazat e tij problematike.

“Ju thojsha krejtve me ik e masnej kthehesha vet në klasë”, ka thënë Fero, duke qeshur. “Unë në shkollë kam shkuar për tu kënaqur”.

Ndiqeni të plotë emisionin:


Artikuj të ngjashëm