Reagon Acromax (ArkivaShqip) për rastin e Albërie Hadërgjonaj

By

Mbrëmë ka shpërthyer një debat në rrjete sociale mes këngëtares Albërie Hadërgjonaj dhe Acromax Media GmbH, për shkak të shkëputjes së kontratës.

Përfaqësusesë të Acromax (të njohur me kanalin Arkiva Shqip) kanë reaguar në redaksinë tonë duke u ndaluar tek pjesa që u përfol si fshirje e materialeve muzikore të Albëries.

Albërie Hadergjonaj ka kërkuar vetë të shkëpus kontratën e bashkëpunimit me Acromax Media GmbH me daten 03.09.2020.

Albërie Hadergjonaj nuk ka pas kontratë me ArkivaShqip por me Acromax Media GmbH sepse ArkivaShqip eshtë vetëm një nga platformat (Channel-et) që menaxhohet nga Acromax Media GmbH. – janë shprehur kompania në fjalë.

E si pasojë e kësaj Albëria ka nënshkruar largimin e projekteve të saj, shoqëruar me dokumentin që ka nisur në redaksi Acromax./Prive.al

Albërie Hadërgjonaj përfshihet në konflikt, angazhon avokat!

Artikuj të ngjashëm