Rapsodët shqiptarë me këngë humoristike për koronavirusin (VIDEO)

By

Disa artistë të këngëve rapsodike i kanë kushtuar një këngë pandemisë së koronavirusit.

Pavarësisht frikës dhe panikut që u përhapën në vend ata gjetën edhe kohë për humor nëpërmjet artit të tyre.

Vetëm disa ditë pas jehonës që mori sëmundja, Vëllezërit Lleshi, e publikuan një këngë me titull “Coronavirusi”.

Më poshtë mund ta dëgjoni edhe këngën e tyre.

Artikuj të ngjashëm