Raporti i i dy grave që deshën një burrë – Si e qojnë mes vete Jennifer Aniston dhe Angelina Jolie?

By

Shumë tabloide shkruajtën për raportin e treshes më të famshme në botë, Jennifer Aniston, Brad Pitt dhe Angelina Jolie.

Së fundmi Brad Pitt dhe Angelina Jolie u divorcuan pas shumë vitesh martesë, ku edhe u spekulua se Brad po kthehej me dashurinë e tij të vjetër Jennifer Aniston.

Në realitet, Aniston dhe Pitt nuk po e rindiznin një romancë. Aktorja gjithashtu nuk ka asnjë përfshirje në shkurorëzimin e Pitt nga Jolie, dhe asnjë mendim për këtë çështje.

Po kësaj kohe edhe Jennifer Aniston u nda nga burri i saj Justin Theroux. Spekulime kishte se Jolie kontaktoi Theroux për të diskutuar bashkëpunimin në një film së bashku, por me “motivin e fshehur” për ta joshur atë. Lajmi ishte krejtësisht absurd. Jolie dhe Theroux nuk u takuan asnjëherë për asnjë arsye, dhe siç ka provuar koha, ata asnjëherë nuk janë “bashkuar”.

Ka pasur histori të panumërta tabloidesh për Jennifer Aniston dhe Angelina Jolie që grinden në mënyrë aktive me njëra-tjetrën. Në realitet, dy ish-at e Brad Pitt nuk kanë asnjë lloj marrëdhënie, të mirë apo të keqe.

Image result for brad pitt angelina jolie jennifer aniston

Burimi: Gossipcop.com

Artikuj të ngjashëm