Pyetet për ‘zhdukjen’ dhe Kobrën, Kallashi thyen heshtjen!

By

Ku është Kallashi?

Kjo është pyetja që shumë mund ta kenë pasur ndërmend këto kohë.

Dikur vajza që mbushte portalet me titujt më të klikuar mëngjes, drekë e darkë, u ‘zhduk’.

Mbi ‘zhdukjen’ e jo vetëm, ajo sonte foli në Prive në një intervistë me gazetarin Vlorijan Halili.

Mes tjerash, Kallashi u pyet për Kobrën, me të cilin ndau rrugët përfundimisht.

Materiali i mëposhtëm ju sjell të gjitha detajet. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm