Publikohet projekti i Adelina Ismajlit dhe Rinës “Qikat”

By

Dueti që është përfolur shumë sapo u publikua.

Ideja kishte lindur fillimisht kur Adelina dhe Rina u takuan rastësisht dhe kjo e fundit shprehu dëshirën për një bashkëpunim të tillë.

Bashkëpunimi në refren përmban një nga këngët më hit të Adelinës “Kanagjegji”, këngë të cilën Rina zgjodhi që ta përpunonte.

Projekti i tyre është publikuar dhe mund ta ndiqni më poshtë:

 

Artikuj të ngjashëm