Publikohet letra e dashurisë që Tupac i shkroi Madonnës një vit para vdekjes

By

Letra intime ishte pjesë e një koleksioni të artikujve personale intime të Maddonës, duke përfshirë kaseta dhe një furçë flokësh me fijet e flokëve të saj, e cila ishte vendosur në ankand nga ish-mikja e saj Darlene Lutz.

Oferta në letrën e ndarjes, e cila u shkrua një vit para vdekjes së Tupac ndërsa ishte në burg në vitin 1995, kishte arritur në 100,000 dollarë në korrik 2017, kur Madonna paraqiti një urdhër të jashtëzakonshëm të gjykatës mbi ankandin e Gotta Have Rock and Roll tani më në fund shkoi në ankand me atë çmim fillestar.

Madonna fitoi një bllok të përkohshëm në shitjen e 22 artikujve në korrik 2016 – duke u thënë një gjykatë të Neë York City-ut  “nuk heq të drejtën time për të ruajtur privatësinë time, duke përfshirë edhe artikujt shumë personalë” ëshë pse gëzoj statusin e të famshmes.

Disa pjesë të kësaj letre janë të mbuluara po pjesa më e madhe e saj ka mbetur e hapur për publikun.

tupac-madonna-love-letter-1.jpg

tupac-madonna-love-letter-2.jpg

tupac-madonna-love-letter-3.jpg

 

Artikuj të ngjashëm