Pse nuk duhet të flini kurrë në një jastëk pambuku?

By

Gjumi i bukurisë me të vërtëtë është shumë i rëndësishëm dhe këshilla më e rëndësishme kohëve të fundit ju kërkon që asnjëherë të mos fleni në një jastëk pambuku. Mund të shtojë vite në pamjen tuaj duke shkaktuar rrudha.

Jastëkët e mëndafshtë janë zgjidhja më e mirë për pushimin e bukurisë. Sipas ekspertëve të kujdesit për lëkuren, ata parandalojnë fërkimin kundër fytyrës. Ata janë të mirë gjithashtu për të zvogëluar acarimin, dhe frizzin e flokëve dhe rrudhat.

Image result for silk pillowcase vs cotton

Jastëkët e pambukut thuhet se kapin lëkurën tuaj sepse nuk lejojnë që lëkura të rrëshqasë. Nga ana tjetër, jastëkët mëndafsh thuhet se lënë lëkurën tuaj të marrë frymë.

Image result for silk pillowcase vs cotton

Edhe Kourtney Kardashian është një adhuruese e mëndafshit. Ajo thotë se ata nuk do ta thajnë lëkurën si jastëkët e pambukut sepse nuk thith vajra natyralë nga lëkura juaj.

Burimi: Aol.com

Artikuj të ngjashëm