PSE NORA VAZHDON TA FSHEH BARKUN!

By

nora2 nora3 nora4

Lajmi që ajo është shtatëzënë mori jehonën më të madhe mediatike, por u diskutua edhe për fizikun e saj që nuk reflekton që Nora është në pritje të një fëmije.
Përkundër këtij fakti këngëtarja ka vazhduar udhëtimet, gjatë ditëve të fundit Nora ka qëndruar në Itali me shoqet e saja.
Istrefi nuk po i lë anash as ushtrimet , angazhimi i saj në fitnes është ditor dhe ushqehet shëndetshëm.
Fëmija i seksi Norës po zhvillohet në mënyrë të mirë, edhe përkundër faktit që ajo nonstop po e mbulon fryerjen e barkut. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm