Pse Harry Styles ndihej i turpëruar për jetën seksuale?

By

Harry Styles ka folur për jetën e tij seksuale dhe se si ishte të ishe në One Direction gjatë lidhjeve me femrat.

“Për një kohë të gjatë, më dukej sikur e vetmja gjë që ishte e imja ishte jeta ime seksuale”, tha ai për Better Homes & Gardens. “U ndjeva shumë i turpëruar për këtë, i turpëruar nga ideja që njerëzit e dinin se po bëja seks, e lëre më me kë”.

Si anëtar i grupit të djemve, ai zbuloi se ndjente presion për të mos qenë haptazi seksual, veçanërisht duke pasur parasysh “klauzolat e pastërtisë” në kontaktet që ai përdorte për të nënshkruar. Kontratat mund të bëheshin të pavlefshme nëse ai bënte ndonjë gjë ose thoshte diçka që konsiderohej e pakëndshme.

“Në atë kohë, ishim ende në periudhën puth-dhe-trego-gjëra. Të gjeja se kujt mund t’i besoja ishte stresuese” shtoi këngëtari. “Por mendoj se arrita në një periudhë kur thoja “pse më vjen turp? Unë jam një burrë 26-vjeçar i pamartuar; pra është sikur, po, po bëj seks”.

Me nënshkrimin e kontratës së tij të parë solo, Harry tha: “U ndjeva i lirë”

Artikuj të ngjashëm