Pse filmi i ri i Jennifer Lopez me striptiste është ndaluar në kinema?

By

Një njoftim zyrtar është lëshuar!

Jennifer Lopez ka qenë  kryetitull në tabloide këtë javë jo vetëm për atë momentin e jashtëzakonshëm të fustanit Versace gjatë javës së modës në Milano. Filmi i saj i fundit, Hustlers, është ndaluar në Malajzi për shkak të “përmbajtjes së turpshme”.

View this post on Instagram

19 vite pas, Jennifer Lopez rivesh fustanin ikonik të 'Versace' duke lënë të gjithë pa fjalë 😍

A post shared by Prive.al (@prive.al) on

Filmi, në të cilin aktron gjithashtu edhe Conhent Wu, Julia Stiles, Lizzo dhe Cardi B, pason një grup striptistesh që zhvasin klientët e tyre të pasur të Wall Street duke ndryshuar detajet e kartës së kreditit ndërsa ata janë nën ndikimin e alkoolit dhe drogës.

Photo Call For STX Entertainment's "Hustlers"

Sidoqoftë, për shkak të skenave që shfaqin gjoksin e zhveshur, vallëzime erotike dhe përdorimin e drogës, bordi i censurimit të filmit në vend e ka konsideruar atë “jo të përshtatshëm për shfaqjen publike”. Square Box Pictures, të cilët janë kompania që shpërndan filmin në Malajzi shkruan në Instagram për të konfirmuar lajmin.

View this post on Instagram

OFFICIAL ANNOUNCEMENT We regret to inform you that Hustlers movie release has been cancelled as it has been banned in Malaysia. We deeply apologize for the inconveniences caused to our beloved followers, fans of the movie, medias and partners. A special shout-out to @presenceparis @reebokmalaysia @benefitmalaysia @flyproject.co @thenictionary @acutabovegroup @restylemy @tgvpictures and other medias involved. We certainly appreciate all the love and support from our fans and movie lovers for this title; yet it’s our loss that we are unable to carry on. Our sincere apologies that we have let you down. Nevertheless, we hope to bring you more exciting movies in the near future with your continuous support. Thank you 🙏🏻

A post shared by Square Box Pictures (@squareboxpicturesmy) on

Burimi: Harpersbazaar.com

Artikuj të ngjashëm