Provoni këto ushtrime të lehta për të tonifikuar muskujt e barkut

By

Kur bëhet fjalë për të rikthyer formën më të mirë të trupit, Amy Rosoff Davis i di një ose dy gjëra (ajo trajnon Selena Gomez, në fund të fundit).

Por, pavarësisht nëse ju jeni një klient Celeb apo dikush më pak i famshëm, parimet e saj të trajnimit mbeten të njëjta: ekuilibri dhe mirëqenia. “Unë nuk jam për ta bërë stërvitjen çmendur dhe obsesive, por duke bërë gjëra që të argëtojnë,” thotë Davis.

Për Davis, punon shumë  për të inkurajuar klientët e saj të gjejnë mënyra për të lëvizur ashti si duan – dhe kjo do të thotë t’u japësh atyre një larmi stërvitje të ndryshme (ajo i quan ato “stërvitje të lavamanit të kuzhinës”)

“Do të bëj kikboks me dikë një ditë. Do të bëj një fluks të tërë yoga një ditë tjetër – ndonjëherë është një joga me të vërtetë e vështirë, do të jetë Ashtanga, e cila është më shumë një lloj joga detoksikuese. Unë ju them klientëve të bëjnë dy minuta kërcim  me litar, ” thotë ajo. “Unë mërzitem të bëj të njëjtat gjëra dhe e di se Selena dhe klientët e tjerë të mi do të mërziteshin të bënin të njëjtën gjë edhe çdo ditë.”

Artikuj të ngjashëm