Produktin e lëkurës pa të cilin Jennifer Aniston nuk kalon asnjë ditë mund ta përdorni edhe ju

By

Jennifer Aniston edhe pse ka kaluar pragun e 50 për disa vite tani, ajo përsëri vazhdon të lë përshtypje me paraqitjet e saj dhe fytyrën e saj rinore. Ajo më parë ka zbuluar se çdo natë ajo aplikon një produkt specifik në zonën rreth syve të saj, në mënyrë që të merret me kalimin e kohës mbi të në mënyrë sa më efektive.

Ndërsa dikush do të priste që ylli joshës i Hollivudit të investonte shumë para në produktet e saj të kujdesit për fytyrën dhe lëkurën, produkti që ajo zgjedh është jashtëzakonisht ekonomik dhe secili prej jush mund ta gjejë atë lehtësisht në treg.

Kjo nuk është askush tjetër përveç vazelinës, të cilën Aniston e aplikon nën sytë e saj çdo natë pas heqjes së make-up-it. Ajo pretendon se parandalon krijimin e vijave të holla dhe rrudhave rreth tyre, ndërsa në të njëjtën kohë ka një efekt jashtëzakonisht hidratues.

Artikuj të ngjashëm