Prishje raportesh? Çfarë ndodhi mes Alban Ramosajt dhe Endrit Mërtirit?

By

Javë më parë, Prive njoftoi për zhvendosjen e Alban Ramosajt në Spanjë për të nisur një kapitull të ri për veten, por kjo nuk është risia e vetme.

Teksa nis një kapitull të ri, ai duket se ka mbyllur një tjetër sa i përket miqësisë me fotografin e njohur Endrit Mërtiri.

Çfarë ndodhi mes dy miqve? Prive ju sjell të gjitha detajet në materialin e përgatitur në videon më poshtë. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm