Primati i aeroportit më të mirë në Europë për atë të Prishtinës, varet nga ne!

By

Një ndër sukseset e viteve të fundit në Kosovë është pa dyshim edhe ndërtimi i terminalit të ri dhe modern të aeroportit ndërkombëtar ‘Adem Jashari’.

E nuk është vetëm ndërtesa e bukur, ajo që ka rënë në sy për aeroportin i cili tashmë rradhitet ndër më të mirët në Europë.

Falë edhe shërbimeve të shkëlqyera, ANP Adem Jashari në bazë të votave, vitin e kaluar u rangua si i dyti në kontinent.

Një rezultat drejt majave vendoset nga ne, duke VOTUAR KËTU me shpresë që fitorja këtë vit do vie në Kosovë.

Ndryshe, votën e tyre dhe lavdet për punën në aeroport tash e disa ditë e kanë bërë të ditur edhe shumë emra nga estrada, si personat që iu rastis ta frekuentojnë më së shpeshti.

 

Artikuj të ngjashëm