Prezantuesi i njohur gjobitet 400,000 dollarë për një gabim gjatë transmetimit

By

Mund të jetë Kombëtare e Shakasë, por Komisioni Federativ i Komunikimit nuk e konsideron sistemin e tij të alarmit të urgjencës si një çështje qesharake.

Agjensia ka gjobitur disa transmetime televizive, kabllo dhe radio rrjete kolektive 600,000 dollarë për keqpërdorim ose simulim të toneve, të cilat synojnë të përdoren në televizion dhe në celular për të paralajmëruar njerëzit për raste emergjente siç janë tornadot dhe përmbytjet, ose për të ofruar njoftime të shërbimit publik.

Programet e penalizuara përfshijnë “Jimmy Kimmel Live!” Të ABC, “The Walking Dead” dhe “Lone Star Lone Star” të Discovery “, si dhe promovime të luajtura Meruelo Radio Holdings, stacionet radio të KDAY të zonës në Los Angeles, KDAY dhe KDEY-FM.

Kimmel luajti alarmin e urgjencës tre herë gjatë një skicë duke tallur me sistemin e alarmit presidencial në 3 tetor 2018, në të njëjtën ditë kur miliona telefona në të gjithë vendin morën një alarm të presidencës, duke lexuar, “Kjo është një provë e sistemit kombëtar të alarmit pa tel emergjente . Asnjë veprim nuk është i nevojshëm. “

Artikuj të ngjashëm