Po të ishte në një dhomë me Yll Limanin e Butrint Imerin çfarë do ndodhte? Përgjigjet Vesa Smolica

By

Javën që sapo lamë pas, përkatësisht të shtunën, në edicionin e fundit të Prive, këngëtarja Vesa Smolica, ishte protagoniste e intervistës “Qitja Pikën”.

Ajo duhej t’i përfundonte fjalitë e nisura nga Prive në mënyrën e saj, ndërsa në mesin e fjalive pati një interesante!

“Po të ishte në një dhomë me Yll Limanin e Butrint Imerin, çfarë do të ndodhte?”.

Sigurisht një bashkëpunim, dhe kjo ishte përgjigja që prisnim nga Vesa…

Ndiqeni të plotë intervistën e saj në linkun e mëposhtëm:

Artikuj të ngjashëm