Po të ishte grua, a do e duronte vjehrrën Blero? (VIDEO)

By

Raporti vjehërr nuse, ishte dhe mbetet gjithnjë ndër marrëdhëniet më të komplikuara dhe më fragjilet.

Grindjet nuse e vjehërr janë të njohura, por kjo s’do të thotë se mes tyre s’ka edhe mirëkuptim e nganjëherë edhe dashuri.

E po të ishte grua, a do e duronte vjehrrën Blerim Muharremi?

Si protagonist i intervistës “50 pyetje me Prive”, është përgjigjur se do e respektonte vjehrrën e tij, ashtu siç duhet të bëjë çdo nuse. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm