Plasi publikisht! Rita e Dua shtyhen se cila bën më shumë për Kosovën (FOTO)

By

Ka tash e një kohë që flitet mbi rivalitetin e theksuar të Dua Lipës dhe Rita Orës.

Dy vajzat nga Kosova që po ngjiten drejt majave të suksesit në botë kësaj here e kanë ekspozuar rivaletin në formën më t ëhapur të mundshme.

Ka qenë Dua ajo që ka bërë një postim njoftues rreth një orë më parë mbi koncertin Sunny Hill Foundation ku shprehet: ‘Krenare për babanë tim @dukagjinlipa i cili kishte një ide dhe një ëndërr dhe po bën pikërisht atë që ai tha se do. Më pëlqen të mendoj se kam  marrë disa nga këmbëngulja ime dhe uria nga të dy prindërit e mi të cilët më kanë treguar se puna e vështirë do të shkëlqejë gjithmonë. Ai kishte një ide për të krijuar një festival në Prishtinë, Kosovë me shumë figura ndërkombëtare dhe vendase për të ndihmuar me të vërtetë ta vendosë Kosovën në hartë në mënyrë kulturore. Ne kemi qenë kaq me fat që të gjithë miqtë tanë të bashkohen me ne për një nga grupet më fun muzikore të ndryshme në rajon. Festivali Sunny Hill po vjen këtë verë në Parkun e Gërmisë dhe 25% e të gjitha procedurave të biletave do të shkojnë në Fondin Sunny Hill për të ndihmuar rininë e Kosovës në artet krijuese. Unë jam shumë e ngazëllyer për të shkuar disa ditë para festivalit për të bërë disa punë me bamirësinë dhe për të vizituar qytetin tim të lindjes!

So proud of my dad @dukagjinlipa who had an idea and a dream and is doing exactly what he said he would. Id like to think I got some of my persistence and hunger from both my parents who have showed me that hard work will always shine through. He had an idea to create a festival in Prishtina, Kosova with lots of international and home acts to really help put Kosova on the map culturally. We have been so lucky to have all our friends join us for one of the most fun and musically diverse line-ups in the region. Sunny Hill festival is coming this summer to Germia Park and 25% of all ticket proceedings are going to the Sunny Hill Foundation to aid the youth of Kosova in creative arts. I’m so excited to head down a few days prior to the festival to do some work with the charity and visit my hometown! Tickets are available via sunnyhillfestival.com !! SEE YOU THERE! ????

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Vetëm 45 minuta pas, ka qenë Rita që ka reaguar për të shprehur përkushtimin ndaj Kosovës me një foto me Atifete Jahjagën.

‘Ndërsa unë jam ulur makinës drejt koncertit tim të ardhshëm kam kapur veten me të vërtetë duke menduar se sa momente të pabesueshme kam pasur deri tani në jetën time. Ky moment i veçantë ishte kaq i veçantë për mua. Unë përgjithmonë do të ndihem e përulur dhe e privilegjuar të jem në gjendje të mbaj titullin e të qenit këngëtarja e parë që doli nga Kosova dhe me të vërtetë ta vendos vendin tonë të bukur plot dashuri, qeshje dhe talent në hartë. Më kujtohet secili prej jush që erdhi në ambasadë atë ditë. Nga Presidentja Atifete Jahjaga, Kryeministri Tony Blair dhe Cherie Blair, Ambasadori i Kosovës Lirim Greicevci, Ambasadori Mal Berisha, Zoti Xhorxh Robertson dhe të gjithë muzikantët e tjerë nga Kosova, një moment në histori. Që atëherë ne kemi plane kaq shumë të pabesueshme që kemi arritur tashmë dhe kemi ardhur me bamirësitë më të mëdha me ndikim në botë. Unë mezi pres që të vazhdoj ta mbaj titullin ambasadore nderi me krenari dhe të vazhdojmë ta zhvillojmë Kosovën aty ku është gjithmonë e meritojmë të jemi gjithkund !! (Më vjen keq që unë kam qenë në veturë për orë të tëra dhe jam kaq sentimentale dhe krenare!) Ju dua.

As I’m sitting driving to my next show I caught myself really thinking about how many incredible moments have had this far in my life. This particular moment was so special to me. I will forever feel humbled and privileged to be able to own the title of being the first Singer to come out of Kosovo and really put our beautiful country full of love and laughter and talent on the map. I remember every single one of you that came to my ambassadorship that day the President Atifete Jahjaga, Prime minister Tony Blair and Cherie Blair, Kosovo Ambassador Lirim Greicevci, Albania Ambassador Mal Berisha, Lord George Robertson and all the other musicians from Kosovo it was truly a moment in history. Since then we have so many incredible plans that we’ve already accomplished and have coming up with the biggest most influential charities in the world. I can’t wait to continue to hold my ambassadorship proudly and continue evolving Kosovo to where it’s always deserved to be EVERYWHERE!! (Sorry Ive been in the car for hours and I’m sentimental and proud!) love you ?? #Proud #beProudofWHEREyouareFROM #NeverForget

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Epo ku ka konkurencë se cila bën më shumë për Kosovën s’është kurrë keq, apo jo? /Prive.al

Artikuj të ngjashëm