Plaku nga Gostivari emocionon në falemnderimin për Labin dhe gjithë shqiptarët

By

Labinot Tahiri nuk po i ndal aktivitetet e tij humanitare duke iu dalur në ndihmë njerëzve në nevojë.

Ai ka ndihmuar sërish disa familje përfshirë edhe një plak i cili përmes televizioneve lokale shqiptare të Maqedonisë i bëri thirrje Labit që ta vizitojë.

Nuk ka vonuar shumë dhe këngëtari ka shkuar dje në Maqedoni ku i ka dalur në ndihmë plakut Meha.

Ky i fundit, i emocionuar nga takimi me Labin ka falemnderuar përmes një videoje të gjithë shqiptarët që e kanë ndihmuar. /Prive.al

 

http://

Një urim tjetër për të gjithë njerzimin nga ky shpirt bardh i plakut nga Gostivari! E ndava nga pjesa tjeter e…

Posted by Labinot Tahiri on Thursday, November 26, 2015

Artikuj të ngjashëm