PINK dhe djali i saj, pozitiv për coronavirus

By

Këngëtarja Pink është prekur nga koronavirusi – këtë e deklaroi vetë gjatë ditës së djeshme nëpërmjet rrjeteve sociale.

Pink tregoi se ajo dhe djali i saj kaluan dy javë në izolim pas testeve pozitive për Covid-19, shkruan CNN, transmeton Klan Kosova

Pink tha se ndihej me fat që mjeku i saj ishte në gjendje ta shpëtonte atë dhe djalin e saj pasi së fundmi morën përgjigjen se janë negativ me virusin.

“Është një durim dhe dështim absolut i qeverisë sonë për të mos bërë testime më të arritshme,” shkroi ajo në Twitter.

Ajo tha se testimi duhet të jetë më shumë në dispozicion për të “mbrojtur fëmijët tanë, familjet tona, miqtë tanë dhe komunitetet tona”

Ajo shtoi se ajo po dhuronte 1 milion dollarë – nga 500,000 dollarë për fondin e urgjencës së Spitalit Universitar të Tempullit dhe Fondit të Krizave të Urgjencës së Kryetarit të Bashkisë së Los Angeles-it.

“Faleminderit për të gjithë profesionistët tanë të kujdesit shëndetësor dhe të gjithë në botë që po punojnë kaq shumë për të mbrojtur të dashurit tanë,” shkroi ajo.

View this post on Instagram

Two weeks ago my three-year old son, Jameson, and I are were showing symptoms of COVID-19. Fortunately, our primary care physician had access to tests and I tested positive. My family was already sheltering at home and we continued to do so for the last two weeks following the instruction of our doctor. Just a few days ago we were re-tested and are now thankfully negative. It is an absolute travesty and failure of our government to not make testing more widely accessible. This illness is serious and real. People need to know that the illness affects the young and old, healthy and unhealthy, rich and poor, and we must make testing free and more widely accessible to protect our children, our families, our friends and our communities. In an effort to support the healthcare professionals who are battling on the frontlines every day, I am donating $500,000 to the Temple University Hospital Emergency Fund in Philadelphia in honor of my mother, Judy Moore, who worked there for 18 years in the Cardiomyopathy and Heart Transplant Center. Additionally, I am donating $500,000 to the City of Los Angeles Mayor’s Emergency COVID-19 Crisis Fund. THANK YOU to all of our healthcare professionals and everyone in the world who are working so hard to protect our loved ones. You are our heroes! These next two weeks are crucial: please stay home. Please. Stay. Home.❤️

A post shared by P!NK (@pink) on

Artikuj të ngjashëm