Pesë aksesorë flokësh që do t’iu duhen për të shijuar javët e fundit të plazhit

By

Gjatë verës, durimi për të krehur apo stiluar flokët është thuajse zero, prandaj duhen gjetur mënyra alternative që flokët të duken njësoj bukur si në plazh ashtu dhe në qytet.

Këtë sezon, zgjidhja janë aksesorët e flokëve. Gjithçka që ju duhet për të qenë komode dhe për t’u dukur stil në të njëjtën kohë janë aksesorët që do shihni më poshtë, të cilat do t’ju bëjnë të ndiheni super klas!

Që nga rrathët tipikë të viteve ’90-të deri tek llastiqet e flokëve që vajzat e Instagram-it po vendosin tani, zgjidhni të preferuarën tuaj dhe mos harroni ta fusni në çantën e plazhit.

  1. Rrathë

 

Me ngjyra të hapura dhe tekstura të ndryshme, rrathët e flokëve do t’ju kursejnë shumë punë.

  1. Shalli i flokëve

Ç’rëndësi ka si duken flokët poshtë tij?

  1. Llastiqet e flokëve duken kështu!

Të mëdha dhe me ngjyra të ndezura.

  1. Fjongot

Të gjithë do ta kenë mendjen tek fjongo që duket aq elegante vendosur pas flokëve. Mos ju ndani këtë vit!

  1. Karficat

 

Artikuj të ngjashëm