Përvjetori i martesës: Dedikimi i Albertit për Besën

By

10 Tetori simbolizon datë të veçantë për ish-Missin Besa Gashi dhe bashkëshortin e saj, Albert Krasniqin.

Në këtë datë, 8 vite më parë, ata kurorëzuan dashurinë nga e cila si fryt kanë vajzën, Kjarën.

E në përvjetor, ka qenë Alberti ai i cili është treguar i vëmendshëm për të shënuar datën.

Ndryshe prej shumë meshkujve që s’janë të kujdesshëm në këtë pjesë, Alberti përmes një postimi në Instagram i ka bërë dedikimin publik Besës.

’10.10.10 jena martu, paramendo hala e du’ – shprehet Krasniqi në postimin e bërë. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm