Përveç Ushtrisë së Kosovës – Gold AG sot paska si kujtim një datë të rëndësishme

By

Njihet si njëri ndër artistët më patriotë, që edhe në këngët e tij shpesh i ka kënduar atdheut dhe luftës çlirimtare.

Reperi shqiptar, Arian Agushi, ka nëj ditë të veçantë sot, sepse përveç datës kur Kosova u bë me ushtrinë  e saj, ai e kujton edhe përvjetorin e vdekjes së babait.

“BABË … Në këtë ditë Xhumaje e në këtë ditë feste për mbarë popullin tonë, unë e kujtoj këtë ditë 14 Dhjetor 1992 ditën kur ndërrove jetë. Babë malli asnjëherë nuk u shua por veçsa u shtua. Më mungon prania jote babë edhe fjala që nuk e thirra qe 26 vite, porshpresa ime me të taku në Xhenet nuk shuhet kurrë. Je pjesë e lutjeve të mia etë nanës, babë sot u bë ushtria e Kosovës, pasi që ti nuk je djali yt do tëfeston edhe për ty se shumë e deshe këtë atdhe për atë edhe unë jam i tillë GJAKU JOT BABË ❤”, ka shkruar Gold AG, në profiline tij në Instagram, duke shpërndarë edhe një fotografi nga fëmijëria e tij mebabain, për të cilin gjithmonë thotë se ndjen shumë mall. /Prive.al

https://www.instagram.com/p/BrXcdgegjjm/

Artikuj të ngjashëm