Përplasen Gani Gërmia dhe Buci – çka ndodhi?

By

Gani Gërmia dhe Ylli kanë debatuar me njëri-tjetrin.

Diskutimi i tyre është zhvilluar rreth tatuazheve, përcjell Klankosova.tv.

“Mos fol palidhje”, i është drejtuar Ylli, Gani Gërmisë në një moment.

Artikuj të ngjashëm