Përkundër kritikave Dua Lipa po ndihmon popullin shqiptar

By

Dy ditët e fundit, Dua Lipa u kritikua nga ndjekësit e saj në rrjete sociale se ajo nuk po përdor famën dhe influencën e saj që të ndihmojë popullin shqiptar i cili u godit tmerrësisht nga katastrofa natyrore.

Por e vërteta nuk qëndron kështu, sepse Dua është duke punuar për të ndihmuar të prekurit nga tërmeti.

Lexoni deklaratën e saj të plotë në Instagram:

“Ky 28 Nëntor, Dita jonë e Flamurit Kombëtar, na gjen në mes të dhimbjes për jetët e humbura të tërmetit shkatërrues në Shqipëri dhe duke qenë krenarë për solidaritetin që vëllezërit dhe motrat tanë në Kosovë dhe në të gjithë botën po tregojnë për këtë tragjedi .

Si gjithmonë të gjithë jemi të bashkuar dhe të gjithë jemi duke kërkuar mënyrat më të mira për të ndihmuar familjet e prekura, fëmijët që kanë humbur prindërit e tyre, prindërit që kanë humbur fëmijët e tyre dhe miqtë që kërkojnë të gjejnë njëri-tjetrin dhe të jenë atje për të dashurit e tyre.

Cdo moment i humbur duket si një moment tepër vonë në ndërgjegjësimin në mbarë botën për këtë tragjedi, dhe kjo është arsyeja pse unë nuk mund të pres më.

Përveç dhurimeve personale  dhe familjes time, unë bashkohem me miqtë e mi Kujtim dhe Arben nga @ bond.nyc për të krijuar materiale që do të shiten në të gjithë botën dhe 100% e të ardhurave do të shkojnë drejt familjeve të prekura të tërmetit në Shqipëri.

Të gjitha të ardhurat do të shkojnë drejtpërdrejt në llogaritë zyrtare të siguruara nga Qeveria e Shqipërisë me të cilët kemi qenë në kontakt përmes miqve tanë në Prishtinë.

Ne kemi dëshmuar të jemi të fortë dhe në momentet si kjo ne bashkohemi si një komb i vëllezërve dhe motrave të BASHKUARA.

Lutuni për Shqipërinë dhe për jetët e humbur. Bashkohuni me mënyrën më të mirë për të ndihmuar kauzën.” /Prive.al

View this post on Instagram

This 28th of November, OUR National Flag Day, finds us in the middle of pain for the lost lives of the devastating earthquake in Albania and being proud of the solidarity that our brothers and sisters in Kosova and all around the world are showing towards this tragedy. As always we are all united and we are all looking for the best ways to help the affected families, children who lost their parents, parents who lost their children, and friends looking to find each other and be there for their loved ones. Every moment wasted looks like a moment too late in raising worldwide awareness of this tragedy, and that is why I can not wait any longer. Apart from mine and my family’s personal donations I am teaming up with my friends Kujtim and Arben from @bond.nyc to create materials that will be sold worldwide and 100% of the proceeds will go towards the affected families of the earthquake in Albania. All the proceeds will go directly to the official accounts provided by the Government of Albania with whom we were in contact through our friends in Prishtine. We have proved to be strong and at the moments like this we come together as a nation of brothers and sisters UNITED. Pray for Albania and for the lives lost. Join the best way of helping the cause or do your own thing. The time is always right. 🇦🇱❤️

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

Artikuj të ngjashëm