‘Përjetësohet’ kënga ‘Na jena njo’!

By

Kënga në bashkëpunim në mes këngëtarit Ardian Bujupi dhe Dj Dalool,’Na jena njo’,përveq që është shëndrruar në një hit,ajo është gjithashtu

është shëndrruar edhe në tatu.

Eshtë një fanse e këtyre dy të fundit e cila ka vendosur që ‘Na jena njo’,ta përjetësoj në njërën nga pjesët e trupit,përkatësisht në qafë.

Dj Dalool,sot e ka postur një imazh ku shihet edhe ky veprim i kësaj fanseje,nga i cili Dalool ndihet shumë falenderues.

#Najenanjo tatu,faleminderit kësaj fanseje që e ka bërë këtë,ndihem shumë mirë për punën që e kemi bërë‘./Prive.al/

tatu

Artikuj të ngjashëm