PËRHAJËR AGNESA!

By

Se po i ecën mirë biznesi këtë çdo ditë na bënë të ditur ish-Missi Agnesa Vuthaj. Por në fakt ne ende nuk e dijmë se a ka shumë shitje të çantave dhe këpucëve nën emrim e saj, megjithatë Vuthaj e ka bërë “sefte” hapjen e dyqanit të saj me lokacion të ri. Me një fotografi të postuar në Instagram, ajo ka njoftuar të gjithë ndjekësit dhe admiruesit e kreacioneve të saj për dyqanin e dytë me rradhë./Prive.al/.

agnesa

Artikuj të ngjashëm