Përgatitjet për festivalin “Sunny Hill” drejt fundit (VIDEO)

By

Sunny Hill Festival këtë vit do të mbahet më 2, 3 dhe 4 gusht.

Dhe përderisa ky muaj po afron përmes stories së realizuar nga Klan Kosova do të mund të kuptoni se kush do të jenë emrat e njohur që do të “aterojnë” në “Sunny Hill Festival 2019”.

Vitin e kaluar, kjo ngjarje mblodhi rreth 50,000 njerëz për tri ditë dhe net rresht pandërprerë, ndërsa këtë vit pritjet janë që ky numër i pjesëmarrësve të rritet edhe më shumë.

Artikuj të ngjashëm