Përflitet Trio e Bleros, Shkurtes dhe 2 Ton!

By

Hiti i dikurshëm me titullin 5 nga Blero dhe Shkurta mesa shihet dyshes në fjalë i paska mbetur ëmbël, të paktën sipas disa fjalëve të dëgjuara.

Blero është duke përgatitur këngën e re që pretendon ta bëjë trio, ngase kësaj here përveç Shkurtës në të do ta fus edhe zërin e reperit 2Ton.

Kënga nuk do të jetë baladë por as shumë e ngjajshme me stilin e Shkurtës, e gjitha do të jetë një komponim që do ti përshtat të trija zhanreve dhe personazheve në to, si do të tinglloj ky projekt nëse edhe do të realizohet, presim ditët!

Artikuj të ngjashëm