Përfitimet magjike të humës në flokë dhe maskë

By

Humma është një trajtues i shkëlqyer për lëkurën.

Efektet pozitive të humes njihen që në kohen e Kleopatres, madje dhe sot në kozmetikë përdorimi i saj është i gjerë, duke u konsideruar si një ndër produktet më efektive për kujdesin e lëkurës dhe ruajtjen e bukurisë.

Benefitet e hummes fillojnë që nga kurimi i sëmundjeve reumatizmale në problemet me lëkuren, e deri në reduktimin e stresit.

Sa i përket flokëve dhe lëkurës, në tregun tonë mund të gjeni produktet ideale.

Porositë mund ti bëni përmes faqes “Humë bio gold” ose numrit të telefonit: +38349344100

Artikuj të ngjashëm