Përdoruesit e Snapchat tani mund të ‘vishen’ me rroba Ralph Lauren

By

Snapchat dhe brendi i modës Ralph Lauren kanë hyrë në një marrëveshje të re që do t’i lejojë përdoruesit të veshin Bitmoji-in e tyre me veshje të brendit.

Ok now my Bitmoji has better style than I do.

Është një lloj i ri i bashkëpunimit për Snapchat që tregon sesi po punon në mënyra krijuese për të sjellë markat luksoze në aplikacionin e lezetshëm përtej reklamave tradicionale.

Bitmoji janë avatarët e këndshëm të bukur, përdoruesit e të cilëve mund të përshtaten sipas dëshirës së tyre. Snap, Inc. fitoi Bitmoji-prodhues BitStrips Inc. në vitin 2016. Bitmoji tani janë thellësisht të integruar me përvojën Snapchat, dhe Snap ka krijuar lojëra, shfaqje dhe veçori të tjera të aplikacioneve ku përfshihen këta avatarë. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm