Për të tretën herë, Jimmy Kimmel prezantues i Oscars

By

Jimmy Kimmel do të jetë prezantues i ngjarjes më të madhe të Hollivudit, për të tretën herë.

Kimmel mori drejtimin e Oscars në vitin 2017 dhe 2018.

Në një deklaratë të publikuar në Deadline, Kimmel tha: “Të jesh i ftuar për të organizuar Oscars për herë të tretë është një nder i madh ose një kurth. Sido që të jetë, i jam mirënjohës akademisë që më pyeti kaq shpejt pasi të gjithë të mirët thanë jo”.

Oscars 2023 do të zhvillohet më 12 mars.

Artikuj të ngjashëm