Për të gjithë klientët, E BAA ka një dhuratë për festat e fundvitit!

By

Kompania EBAA është një nga  marketet më unike në vend e cila ka filluar aktivitetin e saj në korrik të vitit 2019 për të ofruar shërbime të standardit të lartë duke mos pasur nevojë që të vizitosh fizikisht ndonjë qendër tregtare.

Mjafton kyçja në internet për të shikuar të gjitha produktet e për ti porositur ato.

E kjo është zgjidhja më e mirë në kohë pandemie për ti gëzuar edhe të afërmit e miqtë e juaj me dhuratat për festat e fundvitit.

Me një gamë të gjerë produktesh për blerje, E-baa ka një dhuratë për të gjithë klientët në shenjë falenderimi, pasiqë prej 20 e deri me 31 dhjetor çdo gjë që porositni do të kenë transportin FALAS.

E baa për ty Gjithmonë ONLINE.

📲Blerjet mund t’i bëni vetëm përmes webit wwww.e-baa.com apo edhe përmes aplikacionit E-BAA të cilin mund t’a shkarkoni këtu: https://bit.ly/2YhONQR ndërsa ne ju ofrojmë asistencë gjatë Blerjes tuaj 💬

Pagesat mund ti bëni Cash 💵– në momentin që pranoni Porosinë apo me Kartelë Visa dhe Master Card.💳

🚚Transporti n’krejt Kosovën brenda 48h

 

Artikuj të ngjashëm