Për ta shijuar iftarin më të mirë, restoranin “Belle Vue” duhet ta vizitoni patjetër

By

Muaji i shenjtë i Ramazanit ka nisur që nga fillimi i muajit dhe me patjetër se besimtarët myslimanë që e agjërojnë, do kalojnë mbrëmjet e iftarit edhe me miqtë e tyre.

E nëse doni ndonjë mbrëmje ta shijoni jashtë shtëpisë, megjithatë në ndonjë ambient që të ofron ngrohtësinë famjare, Prive ka vendin perfekt për t’ua rekomanduar.

“Belle Vue” është një restoran fantastik në Prishtinë, me meny shumë të pasur ushqimesh dhe po ashtu, tejet kualitative.

Restorani madje ofron edhe meny speciale për muajin e Ramazanit, për iftar me çmime tejet të volitshme.

“BELLE VUE”, gjendet në rrugën Shefqet Shkupi në Prishtinë, ndërsa rezervimet mund t’i bëni duke i gjetur kontaktet në Instagram.

Artikuj të ngjashëm