Për një trup perfekt – My fitness, palestra me super-hapësirë tani me spa/saunë unike (VIDEO)

By

Kanë mbetur vetëm edhe pak muaj deri në verë…prandaj akoma keni mundësi që ta formësoni trupin tuaj në mënyrë që të dukeni bukur gjatë ditëve të nxehta kur jeni në plazh apo pishinë.

My Fitness, palestra në Fushë Kosovë, ka të gjitha kushtet për ju, madje tashmë edhe spa/saunë.

Kjo palestër unike punon 24 në 7 ditë në mënyrë që të keni mundësi të zgjidhni ditën dhe orën për të ushtruar.

Prandaj nxitoni që të zini një vend brenda kësaj super-hapësirë, ku janë bërë ndryshime të mëdha në trup.

My fitness ka të gjitha kushtet për njerëz që e duan trupin e tyre dhe ne ju sjellim pak pamje të hapësirës me të gjitha mjetet e nevojshme tani me një super saunë./Prive.al

View this post on Instagram

T/25 në My Fitness💪

A post shared by My Fitness 24/7 (@myfitness247) on

View this post on Instagram

Sot në #myfitness T/25 me #benjasharin

A post shared by My Fitness 24/7 (@myfitness247) on

View this post on Instagram

T/25 me @benjashari Sot ne ora 18:00

A post shared by My Fitness 24/7 (@myfitness247) on

Artikuj të ngjashëm