Për një grim sa më natyral, zëvendësojeni maskarën tuaj të zezë me këtë

By

Është koha për t’i dhënë pak pushim maskarës tuaj të zezë.

Me siguri po mendoni, “Prisni, njerëzit blejnë maskara tjetër përveç asaj të zezë?”

Një maskara e zezë bën mrekulli për sytë e tu sa herë që doni të keni një grim pak më dramatik. Por kur doni një pamje grimi më pak intensive, të tipit “natyrale”, provojeni një maskara bojë kafe, dhe kjo i jep mollëzave tu juaja një pamje delikate, natyrale që është më pak e ashpër sesa ajo që do të marrësh nga pigmenti ultra i zi.

Është veçanërisht e shkëlqyeshme nëse keni qerpikë të shkurtër – maskara bojë kafe i jep thellësi dhe dimension syve tuaj pa rënë shumë në sy.

Mund ta shihni krahasimin tek fotot e mëposhtme:

Image result for brown mascara vs blackImage result for brown mascara vs blackRelated imageRelated image

Artikuj të ngjashëm