Për juve me formë trupi ‘drejtkëndësh’ këto këshilla janë ato që ju duhen

By

Kësaj here na erdhi një grua nga Ferizaj e cila kërkonte një freskim në pamjen e saj në episodin e ri të Skomplekse.

Pas diskutimeve dhe ndërhyrjeve të shumë ekspertëve që janë pjesë e rubrikës, erdhi radha e Adelinës, ekspertes së modës.

Ajo bëri një analizë të trupit të kandidates duke definuar kështu edhe formën e saj të trupit.

Më tej, Adelina jep edhe shumë këshilla se si personat me formë të trupit ‘drejtkëndësh’ duhet të vishen.

Ndiqni të plotë materialin në videon e mëposhtme. /prive.al

Artikuj të ngjashëm