Për grimin e Jennifer Lopez në Super Bowl u deshën hiq më pak se 10 orë!

By

Që Jennifer Lopez të bëhej gati për perfomancën e saj në ‘Super Bowl’ u desh një përkushtim i madh.

Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show

Këtë më së miri e tregon vet grimeri i saj Scott Barnes.

“Ne nuk kishim as muzikë në sfond,” tha ai përmes telefonit menjëherë pas përfundimit të performancës. “Ne të gjithë donim të ishim të mprehtë si laser, kështu që të gjithë ishin të përqendruar.”

Përgatitja për shfaqjen e Super Bowl është një ngjarje ditore. Barnes filloi ditën në orën 10 të mëngjesit, duke ndryshuar lokacionet me ndihmën e një eskorte policore.

Ai dëshironte të bënte një grim si të supermodeleve të viteve të 90-ta, si ato modelet e Versace.

“Ne filluam punë në orën 10 të mëngjesit dhe shkuam në shtëpinë e Jennifer rreth orës 10:30 të mëngjesit. Ajo po bënte disa prova, ne po bënim gati pajisjet, dhe më pas filluan thonjtë, flokët, dhe më pas grimin. Por nuk kisha mbaruar akoma, kështu që lashë shtëpinë rreth orës 3 të mëngjesit me një përcjellje policore. Po, një përcjellje policore. Unë fillova grimin përsëri rreth orës 4:30deri në 5:30 pasdite. Më pas mbaruam dhe ishim në skenë. Ishte çmenduri.” – tha ai për Elle.

View this post on Instagram

Right before we went on!!!!! One of the best I have ever seen!!!! 🔥🔥🔥🔥 So proud of you baby @jlo @scottbarnescosmetics @marcjacobsbeauty • • • • • • Super Bowl LIV Half Time Show!!! 🏈🏆 I'm rocking this @marcjacobsbeauty O!Mega Bronzer Perfect Tan and the Highliner Gel Eye Crayon Eyeliner on #jlo !!!!! • • • • • • Highliner Gel Eye Crayon Eyeliner: Award-winning, 12-hour longwear, waterproof eyeliner ~ Versatile, glide-on gel formula makes it easy to create sharp lines or smudge it out ~ Comes in 30+ shades in shimmer and matte finishes ~ There is one sold every minute! #highliner 🏈🏆 O!Mega Bronzer Perfect Tan: Super-sized bronzer perfect for both face and all-over body bronzing ~ Comes in 3 shades: Tantalize, Tan-Tastic! and Tantric ~ Flawless, radiant-matte finish for a sun-kissed look! #O!Mega 🏈🏆 #marcjacobsbeauty #scottbarnes

A post shared by Scott Barnes (@scottbarnescosmetics) on

 

 

 

 

 

Artikuj të ngjashëm