Për frymën orientale magjike tek ju, njihuni me parfumin e ditës nga Maison de Parfume

By

Orienti është përplot me magji dhe aromat më të ëmbla e ato që të nguliten në kujtesë, vijnë nga atje.

Kësaj here “Maison de Parfum” në Prishtinë, ua prezanton “Oud Satin Mood”, parfumin nga Francis Kurkidjan për gra dhe burra.

“Oud Satin Mood” është krijuar në vitin 2015. dhe fragranca në përmbajtje ka aromë druri, trëndafilin bullgar, trëndafilin turk, aromë lulesh violete dhe vanilje.

Kush do që ky parfum ta identifikojë, në “Maison de Parfum” në Royal Mall në Prishtinë, e gjeni me zbritje të volitshme. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm