Për doktorët dhe infermierët, Nike lanson modelin e ri të atleteve

By

Nike lansoi një model të ri atletesh për ‘heronjtë e përditshëm ’si mjekë, infermierë dhe ndihmës të shëndetit.

Atletet e reja Nike nuk u krijuan për atletë si basketbollistë ose tenistë, por për një turmë tjetër – punëtorë mjekësorë.

Nike Air Zoom Pulse është një këpucë atletike e krijuar për ata që janë në profesionin e mjekësisë. Nike tha në një njoftim të lajmeve se ata kishin posaçërisht në mendje “heronj të përditshëm”.

Kompania shkoi në spitalin e fëmijëve OHSU Doernbecher në Portland, Oregon, për të studiuar ata që janë në profesion. Ata morën parasysh sfidat e atyre që ishin në punë – përfshirë orët e gjata në këmbë – dhe rehatinë e nevojshme për ndërrime të gjata.

Këpucët janë dizajnuar si këpucët që veshin doktorët, por thjesht është bërë më atletike, tha Nike. “Sistemi i përshtatshëm, mbështjellës dhe tërheqës funksionon së bashku për të siguruar këmbën në të gjitha kushtet e spitalit.”

Image result for Nike Air Zoom Pulse

 

Artikuj të ngjashëm