Për çka ndaloi aktori i njohur turk Burak Özçivit në Prishtinë?

By

U pa tek ndaloi në aeroportin e Prishtinës, dhe ska se si të mos binte në sy një pasagjër kaq i rëndësishëm sa “Bali Beu” i serialit “ Sulltani-shekulli i madhërishëm”.

Adhurues të shumtë, më të dëgjuar lajmin u përgatitën të marrin informacione mbi arsyen e ardhjës së tij në Prishtinë, madje të tjerë edhe filluan të interesohen për vendqëndrimin e tij duke iu referuar hoteleve.

Por jo, nuk bëhët fjalë për ndonjë vizitë të tijën të gjatë, ai vetëm ndaloi në aeroportin e Prishtinës derisa pergatej udhëtimi për në Novi Pazar ku aktori do të marrë pjesë në premierën e serialit më të ri në të cilin është pjësë e kastit të aktorëvë./PRIVE.AL/

 

Artikuj të ngjashëm