Për çfarë u kritikua Kourtney Kardashian?

By

Ylli i realitetit e bëri të qartë se, kur bëhet fjalë për fëmijët e saj, ajo nuk është ndalet me aq.

Situata filloi kur nëna e tre fëmijëve postoi fotot e saj në Instagram me vajzën Penelope dhe djalin Reign, mbi kalë gjatë udhëtimit të tyre të fundit në Cabo San Lucas, Meksikë. Megjithatë, një kritik ishte i fokusuar në diçka tjetër përveç kalërimit të tyre në perëndim të diellit.

“Oh wow je me femijet e tu me ne fund????” komentoi ai.

Nuk kaloi shumë kohë përpara se Kourtney të përgjigjet duke u përgjigjur: “Unë jam me fëmijët e mi çdo ditë falë Zotit, mediat sociale nuk janë gjithmonë jeta reale”.

Ndërkohë, kjo nuk ishte kritika e parë për Kourtney, e cila deri më tani kishte vendosur të mos flasë për kritikat ndaj saj.

Artikuj të ngjashëm