Pëlqehet dedikimi i Arilenës për njeriun e zemrës (Video)

By

Pas shumë muaj punë, Arilena Ara mbrëmë ka lançuar projektin Vegim.

Kjo këngë përpos që e sjell ndryshe, nga këngët ritmike në atë baladë ka dhe një mesazh brenda saj.

Përmes tekstit dhe zërit të saj, Arilena ka kujtuar babain e saj i cili nuk jeton më.

Reagimet në 24 orët e para të publikimit janë shumë pozitive.

Artikuj të ngjashëm