Pasi fitoi gjyqin, Eliza Dushku flet për ngacmimin seksual

By

Disa ditë më parë aktorja e njohur me origjinë shqiptare, Eliza Dushku fitoi 9.5 milionë dollarë nga rrjeti televiziv CBS, shkak i ngacmimeve seksuale ndaj saj.

Ajo deri më tani nuk kishte potencuar asgjë, por së fundmi ajo tha se çdo gjë ishte filmuar nga kamerat kur protagonisti Michael Weatherly përdorte fjalor të pistë ndaj saj, dhe sjellje jo të mira.

Dhe më pas aktorja kishte hequr dorë nga roli i saj në filmin “Bull” duke hedhur në gjyq rrjetin televiziv dhe Michal, ku dhe e fitoi gjyqin.

Michal më pas kishte thënë se e kupton gabimin e tij dhe ndihet në faj për dhimbjen që i ka shkaktuar Dushkut.

Image result for eliza dushku

Artikuj të ngjashëm